Jdi na obsah Jdi na menu
 


O seriálu

Violetta je hudební argentinský seriál na Disney Chanel 

Seriál vypráví příběh o teenagerce jménem Violetta ( Martina Stoessel ) , 

která se vrací se svým otcem do svého rodného Buenos Aires z Evropy.

 

Shrnutí : Violetta je dospívající dívka co touží po zpěvu. Má krásný hlas který     zdědila po své matce Marii, která zemřela při tragické nehodě když byla Violetta ještě malé děvče. 

German, její otec jí ale nedovolí jít za jejím snem i když po tom Violetta tolik touží. German nechce aby Violetta pokračovala v Mariinich stopách a proto Violettě naruší jakýkoli kontakt s její rodinou o které ani neví. Ale i přesto Violettu milují i když jim není nablízku. Má tetu Angie a babičku. 

German si ale přeje aby Violetta brala rodinu která je rodina pro něj. Jade, Matias, Olga a Ramallo. Olga a Ramallo jsou pro Violettu jako rodina ale Jade a Matias... ty si Violetta nikdy moc neoblíbí ani oni ji. 

Matias se jen snaží ukrást Germanovi peníze společně se Jade se kterou manipuluje. Později se do něj ale opravdu zamiluje. 

Violetta po hádce s Germanem potká Tomase a později i "Studio 21".

Když se Angie dozvěděla že se Violetta vrátila do Buenos Aires stane se její domácí učitelkou aby ji mohla být na blízku. Bude ale tajit že je Violettina teta aby ji German znovu neodvezl. 

Violetta začně později chodit do "Studia 21" kde potká spoustu nových lidí, také s Leonem který se změní kvůli Violettě aby mohl být s ní. Je tam ale jedna překážka... Tomas.